Omskriv din eksisterende tekst med TextGuru

Omskriv tekst

Med TextGuru kan du omskriv enhver slags tekst med nye ord efter dine anvisninger. Du kan omskrive en enkelt sætning eller en hel paragraf ad gangen. Hver tekst bliver med et klik omskrevet i op til 5 forskellige versioner - så er det bare at finde den version, du synes bedst om.

TextGuru bruger avanceret AI, der er finjusteret til dansk. Det betyder, at du kan omskrive tekster på dansk, uden at du behøver at bekymre dig om, at omskrivningen bliver forvirrende eller uforståelig.

Alle tekster bliver kontrolleret for plagiat (Pro-brugere), og for 'aigiat': Altså om man kan detektere, at teksten er genereret af en AI. Omskrivning af tekst har aldrig været nemmere.

Opret bruger

Tekstomskrivning

Når du har omskrevet en tekst, vil du altid kunne tilgå originalteksten. Derefter vil du have muligheden for at bladre gennem op til 5 forskellige omskrivninger.

Du behøver ikke tilføje instruktioner og anvisninger til omskrivningen, hvis du bare vil have din tekst omformuleret med nye ord. Se fx nedenfor

Omskriv tekst

Opret en hurtig bruger (email + kodeord), og bliv taget direkte ind i omskriveren, hvor du får 2.500 ord til gratis at eksperimentere med værktøjet