Sæt komma automatisk i din tekst vha. AI → Kom i gang nu

Ret kommaer i din tekst

Sæt og ret automatisk kommaer i din tekst med TextGurus AI.

Mange danskere kæmper med at sætte det lille, krøllede tegn, kommaet, korrekt, og det er ikke uden grund. Siden 2004 har der været to regelsæt for, hvordan man sætter komma, og det er ikke altid nemt at finde ud af, hvor det skal sættes.

Det kan betale sig at sætte korrekt af to årsager: (1) Dine sætninger bliver nemmere at læse og forstå. (2) Du vil ikke blive set ned på af kollegaer og venner, der bruger sprog og grammatik som et spanskrør på dem, der kæmper med det sproglige.

Vi anbefaler, at man forsøger at lærer selv at sætte komma efter bedste evne, og at man bruger det såkaldte traditionelle komma. Men har du brug for et “ekstra sæt øjne", tilbyder vi TextGurus AI-kommasætter. Prøv en begrænset udgave af kommasætteren nedenfor. Hvis du er interesseret i mere, kan du gratis oprette en bruger og få fuld adgang.

Demo: Kommasætter

🪄

Kommasætter (Begrænset)

Få rettet kommaer i din tekst. Helt automatisk. Marker op til 25 ord ad gangen (NB: Op til 500 ord som registreret bruger), og klik “Ret kommaer i min tekst". Det har aldrig været nemmere at sætte komma.

Ord: 0