Dit input TextGurus AI Din tekst

Svar på negative bedømmelser 🧘🏻‍♀️

Find et høfligt og afværgende svar til dine negative TrustPilot-bedømmelser.


TextGuru's AI-værktøj, "Svar på negative bedømmelser", hjælper dig med at skabe høflige og afværgende svar til dine negative TrustPilot-bedømmelser. Det gør det muligt for virksomheder at skabe et mere professionelt og engagerende svar til deres kunder. Værktøjet er designet til at hjælpe virksomheder med at skabe et hurtigt og effektivt svar, så de kan forbedre deres online tilstedeværelse. Det giver brugerne mulighed for at skabe skræddersyede tekster, der er fyldt med relevante ord og sætninger, der er designet til at hjælpe med at få kunderne tilbage.

Værktøjet er særligt nyttigt for virksomheder, der ønsker at forbedre deres online tilstedeværelse. Det gør det lettere for dem at skabe et professionelt og engagerende svar til deres kunder. Det giver virksomhederne mulighed for at skabe et hurtigt og effektivt svar, der er designet til at hjælpe med at få kunderne tilbage.

Opret en gratis bruger hos TextGuru, og prøv værktøjet nu. Det hjælper dig med at skabe høflige og afværgende svar til dine negative TrustPilot-bedømmelser. Det giver dig mulighed for at skabe skræddersyede tekster, der er fyldt med relevante ord og sætninger, der er designet til at hjælpe med at få kunderne tilbage.

Start 100% gratis. Hurtig oprettelse. Ingen kreditkort.


Hvem egner dette sig til?

Klik på en persona for at lære mere

Persona: Webshopejeren, der har brug for sælgende tekster til sin shop Persona: Den generelle tekstforfatter, der løser et hav af forskellige opgaver

“Jeg skriver tekster fra et eCommerce-perspektiv, hvor det er vigtigt med gode landingssider, kategoritekster, produtkbeskrivelser, og hvor konvertering er lige så vigtigt som SEO."

“Jeg skriver alle slags tekster fx. til en hjemmesides blog. Det er vigtigt for mig, at teksten er af en vis længde og ikke lider af stavefejl og grammatiske fejl."


PS: Der er mere til TextGuru, end du tror.

  • 60+ skræddersyede tekstskabeloner, der leverer konkrete løsninger til dine (tekst)problemer
  • Google Docs-style AI-editor
  • Automagisk blogwizard
  • Alle tekster kontrolleres for plagiat
  • Finjusteret til dansk
  • Automatiske optimering af al dansk tekst
  • Omskriv tekst: Giv gammel tekst nyt liv
  • Automatisk kommasætter: Sæt og ret komma i enhver tekst
  • Automatisk tekstforbedrer: Få automatisk rettet og optimeret din tekst til perfekt dansk (selv dine uforståelige mødenoter)
  • Og meget mere ...

Start 100% gratis. Hurtig oprettelse. Ingen kreditkort.